telefoninlägg?

Asssåååshiiit vad knasiga inläggen blir när man gör dem via telefonen?
Vad HENDEEERRRR? jao.
Var bara lite tvungen, sorri.

nu tänker jag gumma



tjollabrollatrolla, nu tjör vi !
Skönt att vara frisk igen, nu tänker jag inte vara sjuk på ett bra tag skulle jag vilja önska.. har saknat alla svettisgubbar på gymmet, sånadär som man sett några gånger i veckan i snart fem år..
Känns som att det då är dags att byta pleys och skapa sig lite variation, fast fegisanna tar sig aldrig i kragen, tror inte hon har nån. Måste nog köpa en, neee nu går tåget inte efter rälset.

Pöss

the boy who

 

Less !!

Nu blir jag ju förbannat less.
Pojkar pojkar pojkar, jag säger som plura! Min fina man i livet.
 
Ni pojkar som gör det, sluta klaga på fula tjejer..Vi är ju bara mänskliga, förlåååt men vi är inga som ni måste hålla blicken på! Vänd blicken på dem som ni avundar istället så blir erat liv mycket enklare.
Förväntningarna verkar lite väl stora hos er, lär er att tycka om realistiska former på oss kvinnor och lär er förstå att även vi, precis som ni kan få en och annan finne i ansiktet. Även vi kan få ovälkomnande valkar under höstdeppsäsongen och dessutom så är det inget fel att tycka om dem om man gör det!
Valkar kan faktiskt vara mysigt, benrangel är rangligt hårt och litet. Kuddar är tusen gånger mysigare och vem älskar inte sin kudde? Folk mår dåligt över alla skönhetsideal och alla påståenden, krav och hårda ord från omgivningen. Alla är födda till att se ut som man gör och man lever så som man själv vill leva och gör sina val efter vad som gör en lycklig. Jag kan säga att livet som tjej är inte enkelt, kanske är det inte som kille det heller men nu pratar jag om tjejer just eftersom att jag är i den situationen.
 
Jag har bemött oberäknerligt många kränkande ord, ända sedan barnsben till idag.
Alla vet att man inte ska lyssna på sånt och blahiblaha, blablabla.
Fast det är klart man tar åt sig och får en tankeställare. Jag har haft komplex över alla mina kroppsdelar, det är ingenting jag myttar om, och jag vet att iprincip alla tjejer någongång har känt sig otillräcklig.
 
 
För mig handlar erat beteende om:
- min näsa som jag känt att hela världen har gett sig en omgång med fula små äckelord, men ni kanske märker att orden som ni försöker slå mot min kära näsa tyvärr inte gör den mindre ! sorri.
- Min vikt, folk brukar säga till mig att jag inte ser ut som alla andra.. Men då funderar jag, vem har sagt att man måste se likadana ut? Vem har sagt att spinkigt är snyggt?
- Mina ben, heta propositioner och en snygg röv? Är det sånt ni blir lyckliga av? Jag lovar att om ni inte hade krossat mitt hjärta av alla era ord, så hade jag kunnat få er att skratta tusen gånger mer genom att använda det jag en gång hade inuti mig än benen och rumpan.
- Mitt leende, man blir ju förbannad. "Anna, dina tänder syns när du skrattar" för ihelvete era puckon, jag är inte tandlös, era syns också men jag kan slå ut dem på er om ni ser det vara omänskligt med tänder.
- Mina bröst, något jag inte hade velat få komplex över. Läs inlägget om bröst om ni vill veta mer.
- Mitt ansikte i helhet, ingenting är propertionellt där. Fast ni kanske inte visste att ingen människa är helt propertionell. Det är omänskligt, men ni verkar ju tro att kvinnor är omänskliga.
- Min mage, magen blir inte mindre av att ni matar den med ord med ingrediens av fett ex: fetto, fettvalkar, fettovaring. Asssååååshiiiit, vars finner ni logiken i det ni gör?
 
Ja, tillslut skäms man över allting så att man vill gömma det, och funkar det att gömma allt, najjs, inga dåliga dagar och inga kränkande kommentarer. Fast ni vet väl om att det är så många som märker att livet blir underbart när man släpper allt som ni vill bortske från? Jag pratar om dem som slutar att äta.
Fast.. livet blir inte underbart som jag påstod, men vardagen och de tillfällena som egentligen skulle vara hemska genom att stå där och skämmas. För att livet suger när man hamnat på botten, livet suger när man ofrivilligt fått kroppskomplex och livet suger när man vet att man inte kan hjälpa det.
Man väljer inte komplexen själv, men hade ingen klagat och jämfört oss med varandra så hade de väl aldrig uppstått?
 
Så klaga inte på det ni kallar fula tjejer, för ni är inga calvin klein modeller ni heller, snablars absolut inte! 
Ni som uttrycker er för mycket om detta, är inte så felfria och underbara själva.
Jag säger som en god vän brukar säga till mig. Skönheten sitter i betraktarens ögon !
 
Den dagen mannen i mitt liv älskar mig för den jag är, den dagen kommer jag att älska livet och honom tusen gånger mer! Men jag vet att sånt finns bara på film. För där finns det bara calvinklein modeller och victioria secret angels som finner varandra. Bäst att inse att massplastikkirurgera hela världens befolkning så blir alla lyckliga.
 
 
ELLLEEEER? skärpniing
 
 

han är mitt lyckopiller


tomt, kallt och tyst

 
Snart beger jag mig in under min rullgardin över pannan.
Lugg är en bra uppfinning, där hör jag hemma och där känner jag mig gömd och trygg.
hih

ont

Helt sinnessjukt vad jag inte har haft tid med något annat än skolböcker de senaste två veckorna.
Men nu är det höstlov och det kommer riktigt otruligt lägligt !
Har inte så jäkla mycket att säga, känner mest bara nån slags tomhet här inuti faktiskt.
Mamma har åkt utomlans också, men snart kommer hon hem. Fast jag saknar henne.
Det är så ensamt så att jag blir ledsen.
Sen har det hunnit bli vinter också, snö och kallt vart man än vänder sig, det är väl rätt mysigt ändå..
 
Fast dendär eviga saknaden och konstiga känslan är någonting som aldrig verkar vela försvinna.
Hur blir man av med sånt? Hur kan man sakna nånting som man inte själv vet vad det är?
Det känns som att jag saknar hela världen, allt och alla, fast jag ändå sitter här.
Omringad av alla men totalt ensam.. 
Mitt bröst viker sig in och ut ibland, det är rätt jobbigt och det gör ont.
Idag är en sån dag, fast jag borde ju vara lycklig ändå. Jag borde ju ha mycket att glädja mig åt, synd bara att allt är svart och tomt. Jäklar vad deppig jag låter, eller är. Houff, livet är för tungt för att överleva.
Inte så konstigt att alla dör.
 
 
 
 

finns redan så många andra

original har större värde än kopior, eget är vackert.
 
 

förlåt

har hundra saker att plugga.. har som inte haft tid med nånting!
Nu hade jag helst bara resa långt bort, så jäkla långt bort som det inte ens går.. Men det går ju såklart inte, istället måste jag sitta om psykoanalysen, de psykosexuella faserna och inlärningspsykologi osvosvosv.. Känner att det straffar en att vara sen med det mesta.


ur funktion

Ber lite smått om ursäkt, men det har inte fungerat att publicerat några inlägg.. Det blir tokigt ibland men jag får kanske hoppas på att det funkar nudå! Sen har väl jag varit lika mycket ur funktion som bloggen de senaste dagarna, kanske får jag be lite om ursäkt för det också.

one grain of sand

 
I don't want hold you if you want to go
I'm not going to make you feel love if you don't 
I would rather learn what it feels like to burn 
 
___________________________________________________________
 
Har som prätty bråttom med secret missiåns uuknåw
Så det väntar ett inlägg senare, men den hade jag inte tid med nu
För just nu är jag ganska heemli, häh..

Som om livet var en bok

Som att livet var en bok, med varje kapitel som på något sätt måste avslutas och för att man sedan ska fortsätta på nästa som väntar. Boken har samma handling, det är ju samma liv.
Fast den nedskrivna texten försvinner ju inte bara för att man påbörjar nya kapitel, allt stannar kvar.
Saker kan göra så sinnessjukt ont, snart tänker jag elda upp boken och låta folk känna lukten av den läskiga och sorgsna bok jag plötsligt hamnade i.
 
Jotack jag är butter, men vatusan ska man göra när man inte vet hur man ska göra? juste.
Godnatt och kram, ni är alla fina människor! faktiskt.
 
 

Glass med strössel och sås

Det finns dagar och det finns glada dagar likaväl som dåliga dagar och ledsna dagar. Idag var en dag som alla andra, det vill säga bara en dag utan nånting. Det låter inte som en bra dag och ingen jättedålig dag. Jag skulle vilja säga att det var som en glass utan strössel eller senap var jag påväg att säga, men jag menade ju såndär sås. Och det jag vill säga med det är att min hund alltid kan ge mig lite strössel och sås på vardagen. Kääärlek på honom!

Nu ska jag sova, sovsött drömgott !

älskar min vän

 
 
Vill inte tro på det jag ser
För du är värd så himla mycket mer
Än han som struntar i dig när du är dig själv
Men sagan får ett lyckligt slut 



RSS 2.0